Deze website gebruikt cookies om uw bezoekervaring te verbeteren.
Klik op akkoord om verder te gaan:
WhatsApp Chat
met
ons!
Polijsten
vanaf € 9,-
per m2!
Bel direct 06 2449 2668
✓ Echt vakmanschap   ✓ Landelijke dekking   ✓ Vrijblijvende offerte   ✓ 25+ jaar ervaring   ✓ Stofvrije werkwijze   ✓ Gratis proefstuk
Facebook Instagram WhatsApp

April – Estrikken vloer

Nieuwe lente, nieuwe vloer

Als wij voor het eerst bij een klant gaan kijken met een oudere natuursteen vloer, dan is dat niet voor niks. De vloer is dof of vertoont krassen en kale plekken. Vaak zijn ook de voegen vuil. De klant wil niets liever dan dat de vloer in zijn oude glorie hersteld wordt. En daar zijn wij goed in.


Pak je kans!

Heb je een huis gekocht met een natuursteen vloer die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Alles leeg? Even wachten met inrichten dan, want dit is hét moment! Laat ons de vloer onder handen nemen met professionele apparatuur en middelen. De kans is groot dat je je ogen niet gelooft. Je vond de vloer misschien al mooi, maar je had geen idee hoeveel mooier het kan.


Boerenplavuizen

Zo hebben wij pas geleden een doffe vloer van boerenplavuizen (estrikken) gereinigd. Op de hele benedenverdieping kwamen de frisse bonte kleuren tevoorschijn. De diepe voegen hadden veel vuil verzameld, maar ook daar hebben wij onze methodes voor. In overleg met de klant is de vloer daarna geïmpregneerd om hem vocht- en vuilafstotend te maken. Een metamorfose!


Tip

En nu de vloer mooi houden. Deze klant kreeg van ons de tip om eenmaal per week zeep met lijnzaadolie in het dweilwater te doen, om zo de kleuren levendig te houden en te verdiepen.