Deze website gebruikt cookies om uw bezoekervaring te verbeteren.
Klik op akkoord om verder te gaan:
Wilt u weten hoe wij met uw gegevens omgaan?
Op onze contactpagina kunt u onze privacyverklaring downloaden.

Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Natuursteen vloer opknappen Aarle-Rixtel

Na een dag hard werken ziet onze vloer er als nieuw uit. Echt vakmanschap en goede service van een stel aardige mannen.
Jullie zijn geweldig!!!

Femke en Tonko

Terrazzo reinigen en polijsten

Onze 100 jaar oude terazzo vloer is prachtig geworden. Het was een flinke klus maar de mannen hebben keihard en heel netjes gewerkt. Marco is goed bereikbaar en zeer attent, zoals even bellen dat hij een half uurtje later is. Wij raden dit bedrijf zeer aan, een heel goede prijs/kwaliteit verhouding. Dank Marco voor de mooie vloer, wij zijn er heel blij mee!

Monique Meerburg

Vloeronderhoud Doetinchem

Goede en vriendelijke vakmensen. Prima werk afgeleverd en goed onderhoudsadvies. Kwaliteit geleverd en als resultaat een geweldig mooie marmeren vloer. Aanrader! 

Kees Rotte

Onze natuurstenen vloer is als nieuw!

Top bedrijf! Houden zich aan tijd, super vriendelijk;  alles keurig; uitgelegd, heel netjes gewerkt en een supermooie vloer achtergelaten. Onze natuurstenen vloer is als nieuw! Dus samengevat: Wij kunnen SD natuursteen alleen maar aanraden!

Shiela Lennaerts

Travertin vloer opknappen Helmond

Na wat googelen uitgekomen bij SD-natuursteen voor het behandelen van mijn Travertin vloer van zo'n 35 jaar oud (en dus behoorlijk dof met veel oppervlakkige krasjes vol met vuil). Offerte en advies gevraagd en na een nette offerte een afspraak gemaakt.

Twee vriendelijke heren hebben hier zorgvuldig alles afgeplakt; netjes (door) gewerkt en absoluut prima resultaat geleverd.

Rob