Deze website gebruikt cookies om uw bezoekervaring te verbeteren.
Klik op akkoord om verder te gaan:
Wilt u weten hoe wij met uw gegevens omgaan?
Op onze contactpagina kunt u onze privacyverklaring downloaden.

Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Helemaal top

Vandaag kwam SD Natuursteen onze Vietnamees hardstenen vloer opnamen. Ten eerste was de afspraak vooraf al eenvoudig gemaakt en werd stipt opgevolgd. Marco vertelde duidelijk wat we aan resultaat konden verwachten op basis van de staat van de vloer. Het was echt geweldig om te zien wat de mannen hadden bereikt. Geen gedoe over de prijs. Gewoon volgens de offerte en dat was al super scherp. Naast dat het technisch top was hebben we ook een gezellige dag gehad. Helemaal top. 

Andre Kruithof

Contact was heel goed

Super tevreden, contact was heel goed, super snelle service en het resultaat is perfect.
Ook de prijs viel heel erg mee, stukken goedkoper als bij andere bedrijven.
Nette  en erg vriendelijke mannen.
Ik zou dit bedrijf dan ook iedereen kunnen aanraden

Inge Valkenaar

Mustang Leisteen Vloer Behandelen in Ruurlo

Ik was op zoek naar een bedrijf dat mijn Mustang Leisteen vloer weer in eer kon herstellen. En wat is dat goed gelukt! Omdat deze leisteen vloer niet kan worden gepolijst, heeft SD natuursteen hem eerst zeer grondig gereinigd, en daarna in overleg en op mijn verzoek voorzien van een prachtige nieuwe matzwarte polish. Op de foto het resultaat op de meest slechte tegel, waar na behandeling zichtbaar alle kleine krassen weer volledig uit zijn, en de voegen weer de originele kleur hebben. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden, en mochten een potentiele klant met gelijksoortige vloer twijfelen, laat ze mij maar bellen... want het is de kosten dubbel en dwars waard.

Mark Nijkamp

Granito vloer opknappen

We waren op zoek naar een bedrijf die onze granito vloer op kon knappen. Berichtje gedaan naar SD Natuursteen en de week daarna stonden ze al op de stoep. Echt top! We zijn heel blij met het eindresultaat!

Lisa de Vente

Marmer vloer onderhouden

Onze marmervloer was ruim 15 jaar geleden voor het laatst onder handen genomen… we zagen op tegen het gedoe. In 2005 stond ons huis 5 hele dagen op de kop. Uiteindelijk was onderhoud onvermijdelijk. Marco gebeld: in 1 (lange) dag klus geklaard, en topresultaat! Tegen een zeer scherpe prijs. 

Doen!

Ted en Engelien, Den Hoorn