Deze website gebruikt cookies om uw bezoekervaring te verbeteren.
Klik op akkoord om verder te gaan:
WhatsApp Chat
met
ons!
Polijsten
vanaf € 9,-
per m2!
Bel direct 06 2449 2668
✓ Echt vakmanschap   ✓ Landelijke dekking   ✓ Vrijblijvende offerte   ✓ 25+ jaar ervaring   ✓ Stofvrije werkwijze   ✓ Gratis proefstuk
Facebook Instagram WhatsApp

Natuursteen terras

Eindelijk lente!

Laten we april maar gauw vergeten: te koud, te nat, te somber. Maar nu breekt de zon door en dient de lente zich in rap tempo aan. Voor je het weet zit je buiten op je natuursteen terras te relaxen. Maar wat als de tegels vuil zijn en algen en mos vrij spel hebben? Da's minder relaxed.


Natuursteen terras: slimme keuzes

Heb je nog geen natuursteen terras, maar wil je er wel een? Kies dan voor de juiste tegels, want niet alle soorten natuursteen zijn geschikt voor buiten. Je wilt een terras dat mooi is, maar ook bestand tegen weer en wind en makkelijk in onderhoud. Het meest geschikt is zeer harde en slijtvaste natuursteen, zoals graniet of basalt. Maar ook leisteen en blauwsteen (Belgisch hardsteen) gooien hoge ogen als het gaat om een terrasvloer. En er valt nog meer te kiezen. Terras in de volle zon? Kies een lichte kleur. Terras naast het zwembad? Kies voor antislip.


Maar nu dan die vuile terrasvloer

Heb je een oud natuursteen terras, dan is het een ander verhaal. Vuil, dof, algen, mos, krassen en kapotte voegen zijn de 'problemen' die wij zoal tegenkomen. Maar daar weten wij wel raad mee en deze tijd van het jaar is hét moment voor een fikse opknapbeurt van je terrasvloer. Met vakkundig vloeronderhoud boksen wij het voor elkaar: reinigen, voegen vernieuwen, polijsten, kleurherstel en glansherstel, impregneren en zo nodig een antislipbehandeling. Dan heb je in de lente, zomer en herfst (en nog vele jaren) weer een mooi én onderhoudsvriendelijk terras. 


Tip

Twijfel je of jouw natuursteen terras of binnenvloer écht zal opknappen van groot onderhoud? Geen probleem. Wij komen graag een gratis proefstukje doen met een passende behandeling voor jouw specifieke natuursteen. Zie en beslis!