Deze website gebruikt cookies om uw bezoekervaring te verbeteren.
Klik op akkoord om verder te gaan:
WhatsApp Chat
met
ons!
Polijsten
vanaf € 9,-
per m2!
Bel direct 06 2449 2668
✓ Echt vakmanschap   ✓ Landelijke dekking   ✓ Vrijblijvende offerte   ✓ 25+ jaar ervaring   ✓ Stofvrije werkwijze   ✓ Gratis proefstuk
Facebook Instagram WhatsApp

Chinees hardsteen

Elke hardsteenvariant is uniek

Hardsteen, daar hebben we al diverse blogs over, maar niet over Chinees hardsteen. Nu dus wel, want net als alle andere varianten van deze natuursteensoort heeft Chinees hardsteen zijn unieke eigenschappen. En de vloeren ervan zijn bijzonder populair, dat verklappen we alvast.


Chinees hardsteen, binnenvloer

Het zal je dan ook niet verbazen dat wij geregeld worden ingeschakeld voor vloeronderhoud van Chinees hardsteen. De mooie blauwgrijze kleur en levendige tekening hebben deze natuursteen de bijnaam 'Spotted Blue' opgeleverd. Met een grote variatie aan tegelmaten kunnen er ook nog uitgekiende patronen mee gelegd worden. Mooie vloer dus, sowieso, maar na jaren intensief gebruik niet zo mooi meer. Met een grondige reiniging, zorgvuldig polijsten en kleurverdieping geven wij een vloer van Chinees hardsteen een tweede leven.


Chinees hardsteen, buitenvloer

Maar wist je dat Chinees hardsteen ook uitermate geschikt is voor terrasvloeren buiten? Het kleurt buiten wat lichter op (vergrijzing) en vlekken die in de tegels getrokken zijn, kunnen na verloop van tijd weer verdwijnen door weersinvloeden. Natuurlijk heeft zo'n terrasvloer ook te lijden van slijtage en vuilaanslag, en die verdwijnen niet vanzelf. Dan is het toch fijn dat de vakmensen van SD natuursteen voor je klaarstaan om je terrasvloer van Chinees hardsteen zo goed als nieuw op te knappen. En als wij dat doen, blijft-ie ook lang mooi.


Tip

Waarom Chinees hardsteen zo populair is? Omdat het mooi is, maar de tegels zijn ook relatief goedkoop. De tip: binnen- en buitenvloeren kunnen gecombineerd worden met vensterbanken, traptreden, vijverranden, stapelblokken etc. van Chinees hardsteen. Alles in stijl!