Deze website gebruikt cookies om uw bezoekervaring te verbeteren.
Klik op akkoord om verder te gaan:
WhatsApp Chat
met
ons!
Polijsten
vanaf € 9,-
per m2!
Bel direct 06 2449 2668
✓ Echt vakmanschap   ✓ Landelijke dekking   ✓ Vrijblijvende offerte   ✓ 25+ jaar ervaring   ✓ Stofvrije werkwijze   ✓ Gratis proefstuk
Facebook Instagram WhatsApp

Glanzend natuursteen

Vloeronderhoud NL

De Nederlanders weten ons te vinden. Uit heel Nederland krijgen wij aanvragen voor onderhoud van natuursteen vloeren. Van Venray tot Zandvoort, van Oostvoorne tot Hardenberg. Geen probleem, want elke rit brengt ons bij een klant met een vloer die hard aan een opknapbeurt toe is. En dat doen wij graag.


De glans is eraf

Eens was die vloer nieuw, maar in tientallen jaren heeft ook een (harde) natuursteen vloer veel te lijden. Wij zien zelfs wel vloeren van honderd jaar oud. Wat direct opvalt, is meestal het glansverlies, om maar niet te spreken van doffe slijtplekken en de vele krasjes waarin het vuil zich ophoopt. Hoe komt dat nou? Ach ja, waar gehakt wordt vallen spaanders. En waar gelopen wordt, met meubels geschoven wordt en met bijtende middelen geknoeid wordt, toont de vloer slijtage.


Blij met glansherstel

"Kunt u daar iets aan doen, meneer Spiegelenberg?" Ja hoor, mevrouw/meneer, als ú nou de boel leeghaalt, komen wij met onze machines en technieken om de vloer schoon te maken en weer glanzend te polijsten, van satijnglans tot hoogglans. Voor alle soorten natuursteen en voor alle soorten slijtage hebben wij de juiste behandeling. Als wij dan na een dag hard werken onze spullen inpakken, is de vloer weer zo goed als nieuw en de klant blij met het resultaat. Om met een van onze klanten te spreken: "Ik waan me in een hotel-lobby, zo mooi glimt hij."


Tip

Je natuursteen vloer langer mooi houden? NIET schrobben, WEL stofzuigen met een speciale parketborstel en reinigen met lauwwarm water en zachte zeep (GEEN bijtende producten).