Deze website gebruikt cookies om uw bezoekervaring te verbeteren.
Klik op akkoord om verder te gaan:
WhatsApp Chat
met
ons!
Polijsten
vanaf € 9,-
per m2!
Bel direct 06 2449 2668
✓ Echt vakmanschap   ✓ Landelijke dekking   ✓ Vrijblijvende offerte   ✓ 25+ jaar ervaring   ✓ Stofvrije werkwijze   ✓ Gratis proefstuk
Facebook Instagram WhatsApp

Juni – Hardsteen vloeren

Zomer: tijd voor actie

Je had een prachtige hardsteen vloer, met de nadruk op HAD. Erger jij je al lang aan je doffe vloer met vlekken en krassen die hardnekkig blijven zitten, hoe hard je ook poetst? Dan is het nu tijd voor actie. Het is zomer: haal leeg die kamer, keuken of hal en haal SD Natuursteen erbij.


Een scala aan hardsteen

Want wij kennen onze pappenheimers. Er zijn vele soorten hardsteen uit evenzovele landen en deze kieskeurige vloeren vragen allemaal om hun eigen behandeling. Zo heb je (getrommeld) Vietnamees hardsteen, Israëlisch hardsteen en bijv. het zwakzuigende Belgisch hardsteen, om wat dichter bij huis te blijven. Eén ding hebben ze gemeen en je raadt het al: ze zijn keihard.


Vakman over de vloer

Zet die emmer en dweil maar weg. Wij rukken aan met professionele apparatuur voor de renovatie of het onderhoud van je hardsteen vloer. Is de vloer nog in redelijk goede conditie? Dan is grondig reinigen misschien al voldoende. Is de toestand van je vloer om te huilen? Dan is slijpen, polijsten en/of kristalliseren de oplossing: veel gedaan de laatste tijd. Ongelooflijk hoe zo'n vloer dan opknapt!


Tip

Wat je ook laat doen aan je hardsteen vloer, het is altijd verstandig de vloer te beschermen tegen vet, vuil en vocht. Als wij de vloer impregneren, is hij ook makkelijker schoon te houden.