Deze website gebruikt cookies om uw bezoekervaring te verbeteren.
Klik op akkoord om verder te gaan:
WhatsApp Chat
met
ons!
Polijsten
vanaf € 9,-
per m2!
Bel direct 06 2449 2668
✓ Echt vakmanschap   ✓ Landelijke dekking   ✓ Vrijblijvende offerte   ✓ 25+ jaar ervaring   ✓ Stofvrije werkwijze   ✓ Gratis proefstuk
Facebook Instagram WhatsApp

Meesters in vloeronderhoud

Topjaar voor natuursteen vloeren

Ze zijn er weer, de donkere dagen voor kerst, maar daar worden wij niet somber van. Met de feestdagen genieten we van onze welverdiende rust en blikken we terug op het afgelopen jaar. Wat hebben we weer veel natuursteen vloeren behandeld en wat zijn ze weer mooi geworden!


Nieuwe vloeren worden oud

We zeiden het al eerder: wij leggen geen natuursteen vloeren. Die zijn prachtig in het begin, welke soort je ook kiest. Wij krijgen die vloeren pas te zien als de klant zich gaat ergeren aan kale plekken, vieze vlekken, putjes en krassen! Want op zo'n vloer wordt geleefd. Er wordt op gelopen met vuile schoenen, met meubels geschoven en met eten geknoeid. Zand, vuil, vet en zuur zijn notoire boosdoeners, waartegen de natuursteen tegels op den duur niet bestand zijn. Vaarwel hoogglans of eiglans, vaarwel schone vloer met diepe kleuren. Hallo, SD Natuursteen!


Vloeronderhoud van de bovenste plank

Dan komen wij in actie. Vaak weet de klant niet precies wat voor soort natuursteen de vloer is. Snappen we, want er zijn heel veel soorten met talloze varianten. Maar wij weten dat wél en wij weten ook precies welk onderhoud jouw specifieke vloer nodig heeft. Reinigen, kristalliseren, polijsten, impregneren of een combi daarvan: elke vloer heeft zijn eigen recept voor optimaal onderhoud. En elke vloer die wij behandelen, komt als goud uit onze vingers. Dat vinden onze klanten ook. Zij geven ons een 9,8 op Trustoo, dat ons uitriep tot TOP PRO 2022. Trots op!


Tip

Heb je een versleten natuursteen vloer? Waarschijnlijk heb je nooit geweten of ben je vergeten hoe mooi die kan zijn. De vloer weer als nieuw of met een bewust verouderde uitstraling? Wij boksen het voor elkaar. Fijne feestdagen!