Deze website gebruikt cookies om uw bezoekervaring te verbeteren.
Klik op akkoord om verder te gaan:
WhatsApp Chat
met
ons!
Polijsten
vanaf € 9,-
per m2!
Bel direct 06 2449 2668
✓ Echt vakmanschap   ✓ Landelijke dekking   ✓ Vrijblijvende offerte   ✓ 25+ jaar ervaring   ✓ Stofvrije werkwijze   ✓ Gratis proefstuk
Facebook Instagram WhatsApp

Tijdloze marmervloeren

Meer over marmer

Natuursteen: wij staan ermee op en gaan ermee naar bed, als specialist in het onderhoud van natuursteen vloeren. Over marmersoorten en het onderhoud van marmervloeren hebben we al veel verteld. Maar waarom zou je tussen al die natuursteensoorten kiezen voor marmer?


Marmervloeren toen en nu

Zoals alle soorten natuursteen is marmer een oeroud materiaal, dat al duizenden jaren geleden zijn weg heeft gevonden naar klassieke interieurs. Maar eigenlijk is het een tijdloos gesteente, want ook in een moderne woning misstaat een marmervloer absoluut niet. Onze klanten denken er net zo over, want wij namen al talloze marmervloeren onder handen voor vloeronderhoud. Reden één om voor marmer te kiezen: door de vele marmersoorten is er echt voor elk wat wils. En zeker voor marmer geldt dat geen tegel hetzelfde is, dus in feite is elke marmervloer uniek.


Het bijzondere van marmer

Even herhalen: marmer staat bekend om de mooie kleurnuances, adering en kristalstructuren. Maar er is meer! Marmervloeren kunnen minstens een leven lang meegaan én mooi blijven met het juiste onderhoud. En wist je dat de meeste soorten marmer lichtdoorlatend zijn? Dat geeft een bijzonder optisch effect, dus op zo'n vloer raak je nooit uitgekeken. Daar komt nog bij dat marmer ook zeer geschikt is voor vensterbanken en aanrechtbladen. Combineer deze met een marmervloer en voilà: een harmonieus interieur met een chique klassiek-moderne uitstraling.


Tip

Uiteraard doen wij ons uiterste best om elke marmervloer die vervuild en/of versleten is – en dat gebeurt, als je niks doet om het te voorkomen – weer in de oude glans en glorie te herstellen. Is jouw vloer hard aan onderhoud toe? Bel snel!