Deze website gebruikt cookies om uw bezoekervaring te verbeteren.
Klik op akkoord om verder te gaan:
WhatsApp Chat
met
ons!
Polijsten
vanaf € 9,-
per m2!
Bel direct 06 2449 2668
✓ Echt vakmanschap   ✓ Landelijke dekking   ✓ Vrijblijvende offerte   ✓ 25+ jaar ervaring   ✓ Stofvrije werkwijze   ✓ Gratis proefstuk
Facebook Instagram WhatsApp

Fluks vloeronderhoud

Weer of geen weer, wij werken door!

Het weer vertoont rare kuren dit jaar: te koud, te heet, te droog, te nat, zware zomerstorm... Maakt ons niks uit, want een specialist in het onderhoud van natuursteen vloeren werkt bijna altijd binnen, dag in dag uit. We nemen je mee op een dag uit het leven van SD Natuursteen.


Voorbereiden en aan de slag

Nou ja, één dag... Er is wel wat voorspel. Wij worden gebeld en gaan zo nodig eerst bij de klant kijken naar de vloer, zodat we kunnen bespreken wat er moet gebeuren aan onderhoud. Dan spreken we een dag af voor de klus. De avond daarvoor vaak al het busje laden en controleren of we alles hebben: check, double check! Op de dag zelf vroeg aanrijden, want meestal wordt het een lange dag. Eenmaal aangekomen gaan we los! Machine(s) uitladen en eerst grondig reinigen, die vloer. Wat dan overblijft is de schade en slijtage, die we vakkundig gaan herstellen.


Het fijne van vloeronderhoud

Onze klanten zijn het erover eens: wij werken snel en goed. In één dag de klus klaren is ons doel en meestal lukt dat ook wel. Met elke stap van het vloeronderhoud – reinigen, polijsten, kristalliseren, impregneren (afhankelijk van de soort natuursteen) – zien we de vloer mooier worden. De climax is natuurlijk als de natuursteen vloer na een dag hard werken ligt te pronken met precies de gewenste glans en de klant tevreden is. Maar dan zijn we nog niet klaar. Volgt het naspel: fotootje maken voor de site, busje inladen en ASAP naar huis. Deze dag zit erop.


Tip

Ook de klant (jij dus) speelt een rol in onze eendagstactiek. Zorg dat de vloer helemaal leeg is als wij arriveren op de afgesproken dag, zodat we direct aan de slag kunnen. Af en toe een kop koffie stimuleert ook!