Deze website gebruikt cookies om uw bezoekervaring te verbeteren.
Klik op akkoord om verder te gaan:
WhatsApp Chat
met
ons!
Polijsten
vanaf € 9,-
per m2!
Bel direct 06 2449 2668
✓ Echt vakmanschap   ✓ Landelijke dekking   ✓ Vrijblijvende offerte   ✓ 25+ jaar ervaring   ✓ Stofvrije werkwijze   ✓ Gratis proefstuk
Facebook Instagram WhatsApp

Onderhoud terrasvloer

Terrasvloer in het zonnetje

Het is zomer en vakantietijd. Met mooi weer – en daar hebben we niet over te klagen – lekker buiten zitten en relaxen. Dan zit je daar op je terras en bekijk je eens goed de tegels. VIES! En ook vuil in de voegen natuurlijk. Wat je ook doet, je krijgt het niet meer schoon. Maar wij wel!


Leisteen terrasvloer

Zo reisden we af naar een klant met een leisteen terrasvloer. Logisch dat een natuursteen vloer buiten vuiler wordt dan binnen en het 'ruwe' oppervlak van leisteen houdt meer vuil vast dan gladde tegels. Weer en wind werken erop in en in de herfst en winter wordt het terras meestal niet schoongemaakt. Zo ook bij deze klant. Nou vinden wij dat niet erg, want wij gaan graag de uitdaging aan om een echt vuile vloer grondig te reinigen. Dan hebben we eer van ons werk.


All-in vloeronderhoud

Dus zijn we aan de slag gegaan met onze machines en leisteenvriendelijke middelen. Daar knapte de terrasvloer al enorm van op. Maar alleen reinigen is niet genoeg voor een langdurig resultaat. De leisteen terrasvloer moest ook beschermd worden tegen vocht en vuil, zodat het dagelijks onderhoud in de toekomst makkelijker is. De klant was het daar roerend mee eens, dus hebben we de tegels geïmpregeerd met een beschermend middel. Bovendien komen de originele kleuren van de leisteenvloer nu weer mooi naar voren. Klaar terwijl u wacht!


Tip

Maak je terrasvloer regelmatig schoon, ook laat in de herfst, als het blad gevallen is en vroeg in de lente, ook al ga je nog niet buiten zitten. Zo houd je de natuursteen terrasvloer zo lang mogelijk mooi.