Deze website gebruikt cookies om uw bezoekervaring te verbeteren.
Klik op akkoord om verder te gaan:
WhatsApp Chat
met
ons!
Polijsten
vanaf € 9,-
per m2!
Bel direct 06 2449 2668
✓ Echt vakmanschap   ✓ Landelijke dekking   ✓ Vrijblijvende offerte   ✓ 25+ jaar ervaring   ✓ Stofvrije werkwijze   ✓ Gratis proefstuk
Facebook Instagram WhatsApp

Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Granito vloer opknappen

We waren op zoek naar een bedrijf die onze granito vloer op kon knappen. Berichtje gedaan naar SD Natuursteen en de week daarna stonden ze al op de stoep. Echt top! We zijn heel blij met het eindresultaat!

Lisa de Vente

Marmer vloer onderhouden

Onze marmervloer was ruim 15 jaar geleden voor het laatst onder handen genomen… we zagen op tegen het gedoe. In 2005 stond ons huis 5 hele dagen op de kop. Uiteindelijk was onderhoud onvermijdelijk. Marco gebeld: in 1 (lange) dag klus geklaard, en topresultaat! Tegen een zeer scherpe prijs. 

Doen!

Ted en Engelien, Den Hoorn

Vakimannen

Vakmannen die voor een realistische prijs onze versleten natuurstenen vloer weer als nieuw hebben gemaakt. Fijne communicatie en stipt op tijd, sd-natuursteen doet wat ze beloven

Tiemen Hendriks

Vloer als nieuw!

Onze marmer vloer is weer als nieuw. En dit voor een zeer goede prijs. We zijn heel erg tevreden, en bevelen dit bedrijf dan ook aan.

Mientje Drissen

Kennis van het vak

Ik kreeg zeer snel antwoord op mijn vragen. Ze konden ook zeer snel langskomen. Erg lieve mannen die kennis hebben van hun vak. Wij zijn enorm tevreden met het resultaat!

Louise Coffyn - Brecht, België