Deze website gebruikt cookies om uw bezoekervaring te verbeteren.
Klik op akkoord om verder te gaan:
Wilt u weten hoe wij met uw gegevens omgaan?
Op onze contactpagina kunt u onze privacyverklaring downloaden.

Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Reinigen en poetsen vloer

Hebben deze week de vloer laten reinigen en poetsen.Ze komen op afgesproken tijd en zijn professioneel en werken zeer netjes. Wij zijn zeer te vreden over het resultaat.De prijs is zeer goed. In vergelijking met andere zeer gunstig.

Henk Jansen

Vloer behandelen Helmond

Ik had bij diverse bedrijven een prijsopgave gevraagd maar deze sprong eruit, contact met Marco was duidelijk en snel, ook kon onze  vloer op korte termijn behandeld worden, en wat zijn we blij dat we het gedaan hebben, het was een lange dag maar wat een verschil zeg, onze vloer zag eruit alsof hij helemaal versleten was, dof en met schrale plekken die niet meer schoon te krijgen waren, hij heeft nu weer een prachtige hoogglans en de voegen zijn weer mooi schoon, ook is hij weer veel gemakkelijker in onderhoud, het lijkt echt wel weer een nieuwe vloer. Prachtig gedaan, voor een hele goede prijs!
En wat ik ook heel belangrijk vind, ze maken helemaal niets vies, alles wordt eerst netjes afgeplakt en alle rommel wordt keurig opgeruimd en meegenomen, chapeau
Vakmensen met hart voor hun vak!

Fam van der Heijden

Travertin vloer polijsten Rotterdam

Onze oude travertin vloer, was helemaal dof en versleten. De vloer is gereinigd en gepolijst, door SD NATUURSTEEN, ook zijn de voegen gereinigd.

Onze vloer heeft nu weer een prachtige hoogglans en de voegen zijn weer mooi schoon. Het lijkt wel weer een nieuwe vloer. Prachtig gedaan, voor een hele goede
prijs. ( een heel stuk goedkoper, als bij andere bedrijven). Een echte aanrader.

Julie

Vloer weer als nieuw

Mijn oude basalt vloer, was lelijk en dof, na het polijsten en kristalliseren, is de vloer weer als nieuw. Vakmensen.

Koos Zijl

Goed bedrijf

Snel en netjes gewerkt!

Femke